Nieuwsbericht

Arezzo houdt mobiele collecte

Muziekvereniging Arezzo, het samenwerkingsverband van de muziekverenigingen KNA en St. Willibrord, neemt deel aan de mobiele collecte van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Eenieder kan de vereniging steunen door online een duit in het zakje te doen.

Overal in het land halen cultuur- en natuurorganisaties deze week geld op. Zo kunnen ze als het straks weer kan, het land verblijden met mooie nieuwe initiatieven. Arezzo, bestaande uit een fanfare en drumcombinatie met in totaal 37 spelende leden, is in ons dorp actief tijdens evenementen als Koningsdag, Dodenherdenking en het eigen buitenconcert. Daarnaast worden geregeld themaconcerten gegeven en heeft men een interne jeugdopleiding. Voor het voortbestaan van deze en andere activiteiten zijn inkomsten uit collectes bijzonder welkom.

Digitale collecte
Het Prins Bernhard Cultuurfonds organiseert al sinds 1946 de Anjeractie, de oudste collecte van Nederland. Dit jaar wordt voor de tweede maal een ‘mobiele’ collectie georganiseerd. Dat wil zeggen geen collectanten met collectebussen meer aan de deur; veiliger voor collectant en makkelijker voor de organisatie. De volledige netto-opbrengst vloeit terug naar de organisaties die collecteren.  

Doneren? Klik dan hier. Via deze link kun je ook anderen – via WhatsApp, mail of social media – uitnodigen om te doneren.