Nieuwsbericht

Donaties voor Puiflijkse Jaël Tijnagel-Bremmers druppelen binnen 

In de septembereditie van onze dorpskrant schreven we over de kostbare behandeling waarvoor de 22-jarige Jaël Tijnagel-Bremmers, die lijdt aan de zeldzame erfelijke aandoening Hypermobiele Ehlers Danlos (H-EDS), in aanmerking komt. Tot nu toe werd daarvoor bijna 20.000 euro opgehaald door haar stichting ‘Van overleven naar leven’. 

Om een uiteindelijk levensbedreigende situatie te kunnen voorkomen, en haar huidige klachten te doen verminderen, hoopt Jaël zich te kunnen laten opereren in Barcelona, Spanje. Op dit moment is dat de enige plek waar de voor haar zo belangrijke behandeling wordt aangeboden. De kosten hiervan kunnen echter oplopen tot meer dan 100.000 euro en de zorgverzekering vergoedt helaas niets. 

Door familie, vrienden en ondernemers zijn inmiddels verschillende acties opgezet om het benodigde bedrag bijeen te brengen, tot groot genoegen van Jaël, die laat weten ontzettend verguld te zijn met ieders hulp. 

Doneren 
Wilt u Jaël ook helpen om haar behandeling mogelijk te maken? Kijk dan eens op de website stichtingvanoverlevennaarleven.nl voor alle lopende acties. Zelf ideeën voor een actie of hulp anderszins? Neem dan gerust contact op via de contactgegevens op diezelfde website. Doneren kan ook door direct geld te storten op rekeningnummer NL57 RABO 0374 4222 30 t.n.v. Stichting Van Overleven Naar Leven. 

Foto: By Silke Thijssen Photography.