Nieuwsbericht

Geen optocht, maar wel 3 dagen feest in Puiflijk

De coronapersconferentie van afgelopen dinsdag stemde veel carnavalsvierders in ons land gelukkig, zo ook de Puiflijkse Torenuilen. Het bestuur van de carnavalsvereniging schakelde razendsnel en presenteerde woensdagochtend een aangepast programma voor het aanstaande carnavalsweekend.

Op vrijdag 25 februari wordt afgetrapt met de bekendmaking van de nieuwe carnavalsprins. Die avond treedt Harm Megens, die als gevolg van de coronapandemie een jaartje langer aanbleef, af als heerser van ’t Uilengat, waarna zijn opvolger bekend wordt gemaakt.

Op carnavalszaterdag 26 februari staat opnieuw een feestavond gepland vanaf 20.00 uur in de avond. Een optocht zal die dag niet verreden worden.

Zondagmiddag 27 februari is het de beurt aan jeugdprinses Femme van De Torenuiltjes en haar gevolg. Zij maken die dag hun opwachting op het confettibal voor de Puiflijkse jeugd.

Afscheid van residentie
Even leek het erop dat de laatste carnaval bij de familie Mulders in 2020 gevierd werd, maar dankzij de aangekondigde versoepelingen is het nu toch mogelijk voor De Torenuilen, en alle Puiflijkse carnavalsvierders, om feestelijk afscheid te nemen van hun vertrouwde residentie Zaal de Linde.