Nieuwsbericht

Geslaagde ‘dorpskerstborrel’ krijgt vervolg

Op vrijdag 15 december van dit jaar hebben de inwoners van Puiflijk opnieuw de mogelijkheid om samen het glas te heffen. De geslaagde dorpskerstborrel die vorig jaar voor het eerst plaatsvond, krijgt die dag een vervolg.

Eind vorig jaar vond de eerste editie van de Dorpskerstborrel Puiflijk plaats. De activiteit werd georganiseerd door een aantal enthousiaste inwoners in samenwerking met Horeca de Lier, en kon worden gehouden dankzij een bijdrage van het Buurtfonds. 

Voormalig burgemeester Corry van Rhee-Oud Ammerveld opende de Dorpskerstborrel, samen met prins Niels en jeugdprins Joes, middels het ontsteken van de dorpskerstboom. Verder waren er op het plein voor dorpshuis De Lier enkele kraampjes, knisperende vuurtjes en optredens van Koor ‘t Kum Goed en de Glühweinboys.

Het gezellige samenzijn werd dusdanig drukbezocht, dat de organisatie heeft besloten om een tweede editie te organiseren. Uitgangspunt is en blijf een intieme bijeenkomst, waarbij ontmoeting, saamhorigheid en warmte centraal staan. Iedereen is welkom op vrijdag 15 december vanaf 18.30 uur op het plein voor dorpshuis De Lier. Verdere informatie wordt later bekendgemaakt.