Nieuwsbericht

Laatste kermis bij familie Mulders

In het weekend van 23 en 24 oktober is het weer kermis in Puiflijk. Een extra bijzondere editie; het is namelijk de laatste keer dat het dorpsfeest gevierd wordt bij de familie Mulders. Aankomend jaar stoppen zij met hun bekende horecabedrijf.

Kermiszaterdag staat in het teken van ‘Feest mee voor SCP’, een benefietavond voor de Puiflijkse voetbalclub die in juli door brand geteisterd werd. Er zijn die avond verschillende optredens van lokale artiesten als Feestduo Happy Ouwer, Sennsation, Zanger Marinus en Kevin Otten. Kaarten voor de benefietavond zijn hier te bestellen.

Ouderwets gezellig
Zondag belooft weer een ouderwets gezellig kermismatinee te worden. Niet in het cafĂ©, zoals men gewend is, maar in de grote zaal. ‘Dit om meer mensen te laten genieten en zodat er meer ruimte is om te dansen.’ Feest-dj Robert Pouwels zorgt deze middag, die om 16.00 uur aanvangt, voor entertainment. Voetballiefhebbers hoeven overigens de wedstrijd van Ajax-PSV niet te missen; deze wordt in de zaal uitgezonden op groot scherm. De entree is gratis.

Voor beide dagen geldt dat toegang enkel mogelijk is op voortoon van coronacheck + ID.