Nieuwsbericht

Nieuw initiatief: rommelroute in Puiflijk

Dorpsgenoot Suzanne Megens heeft het idee gevat om op zondag 26 juni van 11.00 tot 16.00 uur een rommelroute te houden in Puiflijk. Het principe van een dergelijke route is simpel, zo vertelt de initiatiefneemster: “op die dag verkoopt eenieder die dat wil vanuit zijn eigen garage, oprit of tuin tweedehands spulletjes die nog een ronde mee kunnen.” Wie belangstelling heeft om deel te nemen wordt opgeroepen om zich aan te melden.

Een dergelijk evenement wordt reeds op verschillende plaatsen in Nederland georganiseerd en is doorgaans een groot succes. “Ik kwam om het idee omdat ik zelf graag spullen wil opruimen”, aldus Suzanne. “De opbrengst van mijn eigen verkoop zal ten goede komen aan Giro 555, maar uiteraard is dat voor andere deelnemers niet verplicht.”

Kleine bijdrage
Om de benodigde zondag ontheffing te kunnen bekostigen wordt aan deelnemers een kleine bijdrage gevraagd van 2 euro per adres. Het idee is dat deelnemers ballonnen aan hun voordeur, poort of tuinhek hangen, zodat duidelijk is voor bezoekers welke inwoners van Puiflijk, en de aangrenzende straten in Druten-Zuid, deelnemen.

Aanmelden
Om te kunnen inventariseren of er voldoende deelnemers te vinden zijn roept Suzanne belangstellenden op om zich bij haar aan te melden. Dat kan via telefoonnummer 06-20 83 00 05 of via haar Facebook-pagina.