Nieuwsbericht

Arezzo zoekt nieuwe leden

Wist u al dat muziekvereniging Arezzo, de samenwerking tussen KNA Puiflijk en St. Willibrord uit Boven-Leeuwen, een professionele muziekopleiding heeft? Wij zijn niet alleen op zoek naar jonge maar vooral ook naar ‘oude’ nieuwe leden.

Gratis proeflessen
Heeft u ooit een muziekinstrument gespeeld bij een fanfare en heeft u er zin in om dit weer op te pakken? U kunt bij ons vrijblijvend drie proeflessen krijgen om te kijken of het weer lukt. Daarna kunt u eventueel lessen blijven volgen en wellicht ook al direct meespelen in één van onze orkesten, de fanfare van Arezzo of in de Drum Combinatie Afferden Puiflijk (DCAP). De repetitieavonden zijn op dinsdagen (voor de fanfare) en op woensdagen (voor de slagwerkers), beide in De Lier in Puiflijk.

Jeugd
Ook voor de jeugd bieden wij drie gratis proeflessen aan om eens te ervaren hoe het is om een muziekinstrument te bespelen. Uiteraard op een instrument van fanfare of slagwerk. Vragen of aanmelden? Stuur een mail naar secretariaat@muziekvereniging-arezzo.com of bel met 06-15452411.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.