Nieuwsbericht

Goededoelenweek van start

Van dinsdag 2 tot en met dinsdag 9 april komen in Puiflijk, Afferden, Druten, Horssen en Deest weer collectanten langs de deuren in het kader van de Goededoelenweek Hart van Maas en Waal. Dit initiatief, waarbij op één moment voor negentien bekende goede doelen wordt gecollecteerd, werd in 2022 geïnitieerd en kon direct rekenen op veel positieve reacties.

In Puiflijk gaat verschillende vrijwilligers langs de deuren. Inwoners ontvangen van hen een brief waarop alle goede doelen staan vermeld die zijn aangesloten. Mensen kunnen voor elk doel beslissen of zij hieraan willen doneren en zo ja, hoeveel. Vervolgens stopt men de ingevulde brief met eenmalige machtiging of contant geld in de envelop en wordt deze op een afgesproken tijdstip opgehaald en in de verzegelde collecteton gestopt. Het is ook mogelijk om de envelop zelf af te geven; dat kan tot en met zaterdag 13 april bij Versspecialist Tijssen, Plus Lenssen, Jumbo Druten en Bakkerij Geert Vonk.

Extra hulp is altijd welkom. Wie de stichting zou willen steunen, als collectant of als sponsor, kan meer informatie en een contactformulier vinden op gwdhartvanmaasenwaal.nl.