Nieuwsbericht

Grote belangstelling voor jaarlijkse Sintintocht

Traditiegetrouw werd sinterklaas afgelopen zondag onder grote belangstelling welkom geheten in ons dorp. Talloze kinderen hadden zich met hun ouders, opa’s en oma’s verzameld langs de kant van de weg om een glimp op te vangen van de goedheiligman, die dit jaar een sportauto verkoos boven zijn trouwe paard ‘Ozosnel’. Ook burgemeester Corry van Rhee – Oud Ammerveld was bij de feestelijke intocht aanwezig.

Aangekomen op het plein van dorpshuis de Lier werden sinterklaas en zijn pieten muzikaal ingehaald door muziekvereniging Arezzo. Binnen in de gymzaal sprak de sint alle kinderen, die ademloos luisterden, vervolgens toe.

Het organiserende comité ‘Sint Puiflijk’ kijkt met een goed gevoel terug op de intocht en is verheugd dat de festiviteiten, rekening houdend met alle geldende coronamaatregelen, doorgang konden vinden.

Slaapkamer in de oude toren
Op vrijdag 26 november zal de goedheiligman een speciaal voor hem ingerichte slaapkamer in de oude toren bezoeken. Meer informatie daarover leest u binnenkort op onze website.

Eerste 3 foto’s gemaakt door Mike van Doornik, alle anderen (inclusief hoofdfoto) door Saskia Voet – van Leur.