Nieuwsbericht

Ramon Postulart nieuwe lijsttrekker Dorpslijst Puiflijk|Druten-Zuid

Ramon Postulart is de nieuwe lijsttrekker van Dorpslijst Puiflijk|Druten-Zuid. Zo maakte de partij afgelopen zondag bekend. Postulart neemt daarmee het stokje over van Sjef van Elk, die vorig jaar besloot om na een lange politieke carrière met pensioen te gaan.

De kersverse aanvoerder van de kandidatenlijst is zelf overigens ook geen onbekende binnen de Drutense politiek. Postulart is al bijna 8 jaar actief als gemeenteraadslid namens de dorpslijst. Naast zijn politieke loopbaan was hij gedurende 10 jaar actief in het bestuur van voetbalvereniging SCP, waarvan 3,5 jaar als de voorzitter. In het dagelijks leven is Postulart werkzaam bij Adacare, waar hij verantwoordelijk is voor het bouwen van apps voor de zorg. Hij is getrouwd met Janneke en heeft drie dochters: Eva, Doris en Elli.

Stabiele factor in de coalitie
Ramon kijkt met veel vertrouwen naar de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen: “We zijn al jaren een stabiele factor in de coalitie en hebben in de afgelopen periode mooie resultaten bereikt voor onze inwoners, zoals bijvoorbeeld de opknap van de Scharenburg bij Albert Heijn.” Over zijn rol als lijsttrekker vertelt hij verder: “Ik vind het belangrijk om toegankelijk te zijn en continu met inwoners, jong en oud, in gesprek te zijn om voor hen het verschil te maken. Toegankelijk zijn betekent voor ons in gesprek zijn via bijeenkomsten, WhatsApp, via onze website of social media kanalen: YouTube, Instagram en Facebook.”

Focus
De focus van Dorpslijst Puiflijk|Druten-Zuid ligt de komende jaren op het behoud van het voorzieningenniveau, duurzaamheid, woningbouw voor starters en senioren, samenwerking in de regio en de toegankelijkheid van onze gemeente. Meer daarover is te lezen op de vernieuwde website van de partij.

In onderstaande YouTube-video gaat de Ramon Postulart in gesprek met zijn voorganger Sjef van Elk.