Nieuwsbericht

Teller doneeractie S.C.P. blijft oplopen

Er wordt massaal gehoor gegeven aan de oproep van oud-voorzitter Ramon Postulart om geld te doneren aan voetbalvereniging S.C.P, voor de heropbouw van de kantine die afgelopen zaterdagochtend door een brand werd verwoest. Afgelopen dinsdagochtend was al meer dan 27.000 euro opgehaald en de teller blijft oplopen.

Naast donaties van inwoners uit Puiflijk, komen er ook giften binnen uit omliggende dorpen. Op de Facebook-pagina’s van verschillende zusterverenigingen, waaronder DIO’30, SDC’33 en Leones, wordt opgeroepen een donatie te doen. Voetbalvereniging Leones zegde daarnaast toe meubilair en materiaal beschikbaar te willen stellen, dat door de Leeuwense club zelf niet meer gebruikt wordt.

Steun van bedrijven
Naast hulp van particulieren is er ook steun van bedrijven. Verschillende ondernemers deden reeds een gulle duit in het digitale zakje. Snackbar van Kol, Shell Druten en Plus Lenssen zamelen daarnaast met eigen acties geld in voor de club. Verder werd afgelopen maandag bekendgemaakt dat een regionaal bedrijf een bijdrage van maar liefst 20.000 euro heeft toegezegd.

Flessenactie
Het elftal JO-14 1 komt aankomende woensdag 23 juni in actie, door lege flessen op te halen in Puiflijk en een deel van Druten-Zuid. Vanaf 18.15 uur gaan de spelers langs de deuren. Wie statiegeldflessen heeft kan deze aan de jonge voetballers meegeven.

Donaties zijn ook nog steeds van harte welkom via de speciaal daarvoor bestemde website.