Nieuwsbericht

Kleding inzamelen in Puiflijk voor Oeganda

Van 10 t/m 12 mei kunt u uw kleding en schoenen inleveren bij Ria Reijnen aan de Oude Koningstraat 2a voor schoolkinderen in Oeganda.

Sam’s Kledingactie voor schoolkinderen in Oeganda

Sam’s Kledingactie organiseert ieder voorjaar en najaar een aantal speciale landelijke actiedagen, om zo extra veel kleding op te kunnen halen voor het goede doel. Dit voorjaar is er nogmaals gekozen voor hulp aan schoolkinderen en hun ouders in Oeganda zodat zij, wanneer Corona voorbij is, weer terug naar school kunnen.

Van 10 t/m 12 mei a.s. neemt mevrouw Ria Reijnen aan de Oude Koningstraat 2a te Puiflijk uw kleding en schoenen graag in ontvangst.

Met uw steun in de vorm van kleding en schoenen zorgt Sam’s Kledingactie er samen met Cordaid voor dat de kinderen die niet (meer) naar school gaan of na Covid-19 niet terug zouden komen, na de heropening toch weer naar school gaan of op school blijven. Hoe meer kinderen naar school toe gaan, hoe meer kans ze hebben op betaald werk en hoe beter hun toekomstperspectief wordt. En dit geven zij weer door aan hun kinderen.