Nieuwsbericht

Puiflijkse Boekenmarkt voor Arezzo

Op zondag 10 oktober 2021 organiseert muziekvereniging Arezzo wederom een boekenmarkt. Muziekvereniging Arezzo is een samenwerkingsverband tussen de muziekverenigingen St. Willibrord uit Boven-Leeuwen en Kunst Na Arbeid uit Puiflijk. Naast de halfjaarlijkse rommelmarkt is deze boekenmarkt een traditie geworden, waarnaar menig lezer uitkijkt.

In de loop der jaren is een gevarieerde verzameling ontstaan, die regelmatig wordt aangevuld met “nieuwe” boeken, soms heel oud maar ook boeken, die recent zijn uitgegeven.  Het blijft dan ook een dynamisch assortiment dat nooit verveelt. Uiteenlopend en veelomvattend. Van streekromans tot stripboeken. Van naslagwerken tot verzamelwerken. Hobbyboeken en literatuur.  Daarnaast heeft men nog een aantal langspeelplaten in de aanbieding. Voor jong en oud  en voor de liefhebber een aansporing om eens te komen kijken om voor een aangenaam prijsje iets leuks mee naar huis te nemen.  

De boekenmarkt vindt plaats in de voormalige bloemenkas van de familie Reijnen aan de Oude Koningstraat 2A te Puiflijk.  De openingstijd is van 10.00 tot 13.00 uur. De entree bedraagt 1 euro.