Nieuwsbericht

Puiflijkse Brocante-erffair gaat door

Aanstaande zondag 29 augustus vindt er weer een Brocante-erffair plaats op het schilderachtige boerenerf van Jos en Paulien Dekkers aan de Veldstraat 1 in Puiflijk.

De vijfde editie van het sfeervolle festijn vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur en iedereen is van harte welkom. Met maar liefst 35 prachtige kramen kunnen liefhebbers van antiek en brocante er gegarandeerd hun hart ophalen

Prachtig decor
De karakteristieke boerderij Laag Vliervoet vormt traditiegetrouw het prachtige decor voor het evenement. Een plek waar je het verleden haast kunt voelen, ietwat verscholen in een groene oase aan de rand van ons dorp, en daarom alleen al een bezoekje waard. “Vergeet daarbij ook niet de koffie, thee en heerlijke appeltaart die we tijdens de fair serveren”, vertelt Paulien enthousaist.

Coronaregels
Even was het onzeker of de brocantemarkt dit jaar doorgang kon vinden, maar gelukkig voor de organisatoren gaf de gemeente groen licht. “Natuurlijk wel met inachtneming van de coronaregels. Zo moeten bezoekers zich houden aan de voorgeschreven anderhalve meter afstand en is er een eenrichting-looproute .”

De entree bedraagt 3 euro, parkeren is gratis. Reserveren en het tonen van een test- of vaccinatiebewijs bij binnenkomst is niet nodig.

Meer info is te lezen op de Facebook-pagina van het evenement.

Een overzicht van de deelnemende brocanteurs: