Nieuwsbericht

Stichting Oude Toren Puiflijk presenteert schetsontwerp

Op maandag 21 februari van 19.30 tot 21.00 uur wordt in dorpshuis De Lier het (tweede) schetsontwerp voor de Oude Toren gepresenteerd aan eenieder die belangstelling heeft. “Natuurlijk worden deze ontwerpen ook direct met de aanwezigen besproken”, laat secretaris van de stichting Bert Beuving weten.

Ruim een half jaar geleden, op 14 juni, besprak de stichting die zich bezighoudt met de toekomst van toren en terp het eerste schetsontwerp met de direct aanwonenden. Beloofd is toen, dat de gedane suggesties zorgvuldig bekeken zouden worden en waar mogelijk vertaald in een tweede ontwerp. Dat is al enige tijd geleden gebeurd, maar de presentatie is door corona een paar keer uitgesteld.

Aanmelden noodzakelijk
Omdat de coronamaatregelen wat zijn versoepeld, is een bijeenkomst nu wel mogelijk. Maar wel op aangepaste wijze. Zo is vooraf aanmelden noodzakelijk, evenals een coronatoegangsbewijs, een mondkapje en 1,5 m afstand. Behalve de direct aanwonenden is op 21 februari iedereen welkom. Aanmelden kan via info@oudetorenpuiflijk.nl (met naam en adres) of via tel. 0487-5135027.