Nieuwsbericht

Bijzondere wandeling in teken van Valentijnsdag

Puiflijkse tortelduifjes kunnen aanstaande zondag 13 februari hun hart ophalen tijdens een speciale wandeling door het dorp, die volledig in het teken zal staan van Valentijnsdag. Een wandelroute van ongeveer 3 kilometer voor jong en oud, met onderweg poëzie en lekkere versnaperingen ‘to-go’.

Dorpsgenoten Wendy Kroes en Inge Buis-Martens zijn de drijvende krachten achter het bijzondere initiatief. Een idee dat vorig jaar spontaan ontstond. Het plan was ook toen al in kannen en kruiken, maar corona gooide op het laatste moment roet in het eten. Dit jaar konden de dames rekenen op beter nieuws. “Afgelopen maandag hebben we van de gemeente Druten groen licht gekregen voor de activiteit”, vertelt Inge enthousiast.

Hapje en drankje
Lokale ondernemers zijn opnieuw door het tweetal benaderd om deelnemers onderweg te voorzien van een met liefde gemaakt hapje en drankje. “Zonder al teveel te willen verklappen, kunnen we alvast vertellen dat in ieder geval Café Colaitte, Bekookstoofd, TanteKee en De Heerlijkheid wandelaars onderweg zullen verrassen”, vult Wendy aan.
Naast traktaties in stijl, is er tijdens de route ook aandacht voor liefdevolle gedichten. “Die kunnen deelnemers onderweg zomaar tegenkomen op bomen, muren en deuren”, besluit Inge.

Inschrijven
Eenieder is van harte uitgenodigd om deel te nemen. Vooraf inschrijven is nodig en kan tot 11 februari via: berto.ingebuis@upcmail.nl o.v.v. naam, telefoonnummer en aantal personen. De kosten bedragen 5 euro per persoon inclusief hapje en drankje. Voor 15 euro is daarnaast een Valentijnsbox (voor 2 personen) te bestellen.