Nieuwsbericht

Van Kol Friture verstopt Happy Stones

Ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum van Van Kol Friture, heeft eigenaresse Ellen van Kol in heel Puiflijk zogenoemde Happy Stones verstopt. Vanaf donderdagmiddag 19 oktober 16.00 uur kan de dorpsjeugd naar de kleurrijke stenen op zoek.

Met niets meer dan een houten verkoopwagen aan de voet van de Oude Toren, legde Harry van Kol in 1963 de basis van wat we nu kennen als Van Kol Friture. In de decennia die volgden, groeide de snackbar uit tot een begrip in de regio. Reden voor Ellen van Kol, die als derde generatie nu de scepter zwaait over het familiebedrijf, om het 60-jarig bestaan groots te vieren.

Kinderfeestjesarrangement winnen
Nadat er in september al verschillende kortingsacties waren, wordt het jubileum deze maand dus gevierd met een Happy Stones-actie. “Een bewuste keuze, zodat de schooljeugd een leuke activiteit heeft in de herfstvakantie”, aldus Ellen. “Er zijn verschillende stenen verstopt, met daarop leuke afbeeldingen. Wie de steen vindt met het cijfer ’60’ erop, die wint een kinderfeestjesarrangement voor 10 personen.”