Nieuwsbericht

Dorpshuis De Lier staat open voor nieuwe gebruikers

Voor het komende verenigingsjaar, dat traditiegetrouw start in september, zijn er enkele wijzigingen aangaande de bezetting van het dorpshuis. Door een vertrekkende gebruiker en een wisselend competitieschema van de Flamingo’s ontstaat er ruimte voor nieuwe huurders die van de accommodatie gebruik willen maken voor hun activiteiten.

Op maandagavonden komt de toneelzaal beschikbaar. Een ruimte die, vanwege het aangrenzende podium en de aanwezige geluidsinstallatie, uitermate geschikt is voor dans, zang en toneel. “Vanwege de afmetingen van de zaal is die ruimte overigens ook prima bruikbaar voor lichte sporten, creatieve activiteiten of bijvoorbeeld bridge”, aldus exploitant Frank de Jong.

Gymzaal
De gymzaal, die onlangs grondig werd gerenoveerd, komt na de zomervakantie beschikbaar op donderdag- en vrijdagavond en op zaterdag gedurende de dag. “Zeker nu deze ruimte en de aangrenzende kleedkamers weer helemaal bij de tijd zijn, verwacht ik dat de vrije uren snel weer opgevuld zullen zijn”, vervolgt Frank.

Belangstellenden kunnen voor meer informatie vrijblijvend bij Frank terecht. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@horecadelier.nl of te bellen naar tel. 06-51168100.