Nieuwsbericht

Inschrijven maar: de Pubkwis komt er weer aan

Ook dit jaar staat de Puflukse Pubkwis weer op de kalender. De zevende editie vindt plaats op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober in dorpshuis De Lier. De inschrijving opent vlak na het verschijnen van deze dorpskrant: zondag 18 juni stipt om 17.00 uur.

Beide quizavonden in oktober beginnen om 19.00 uur. Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar. Iedereen mag één team opgeven, dat bestaat uit drie tot maximaal vijf spelers. Meedoen kost 4 euro per persoon, inclusief een kopje koffie of thee en wat lekkers. De inschrijvingskosten dienen vooraf via een tikkie te worden voldaan.

Voorkeur opgeven
Aanmelden kan door te mailen naar pufluksepubkwis@gmail.com, met in de mail de naam van het team, het aantal spelers, een mobielnummer en indien van toepassing voorkeur voor de vrijdag- of zaterdagavond. Met deze voorkeur probeert de organisatie rekening te houden bij het maken van de indeling, maar zij bieden geen garanties. Een team dat geen voorkeur opgeeft, heeft een grotere kans op deelname.

Mails met inschrijvingen die op 18 juni al vóór 17.00 uur binnenkomen, zullen niet in behandeling worden genomen. Iedereen ontvangt binnen een week een bevestiging van deelname. ‘Wij hebben afgelopen jaren genoten van jullie enthousiasme en hopen dat jullie dit jaar net zo enthousiast weer mee willen doen’, sluit de organisatie af met een bericht aan alle quizzers.