Nieuwsbericht

Knaoiers en Sfeermakers openen carnavalsseizoen in De Lier

Aankomende vrijdag is het ‘de elfde van de elfde’, traditiegetrouw de officiële start van het carnavalsseizoen. In ons dorp wordt dit moment gevierd met een groots feest in dorpshuis De Lier. De avond vangt aan om 20.00 uur, de toegang is gratis en er zijn optredens van dweilorkest De Knaoiers en feestact de Sfeermakers.   

Normaliter geldt de prinsbekendmaking als aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen, ware het niet dat Niels van Heesch de eer te beurt valt om tweemaal op rij als prins de scepter te mogen zwaaien, vanwege de aangepaste ‘corona-editie’ van afgelopen jaar. „Desalniettemin vonden we dat er ook zonder bekendmaking genoeg reden is voor een goed feest”, aldus Henry Reijnen namens de organisatie.

„Ervan uitgaande dat menig carnavalsvierder staat te popelen om weer ouderwets gezellig samen te hossen en te springen, hopen we dat zo veel mogelijk Puiflijkenaren de start van het nieuwe carnavalsjaar met ons willen vieren”, vult Machteld Walraven aan. „Iedereen is dan ook van harte welkom.”