Nieuwsbericht

WK op groot scherm in De Lier

De wedstrijden van het Nederlands elftal tijdens het aanstaande WK in Qatar worden dit jaar op groot scherm uitgezonden in het café van Dorpshuis de Lier. Omdat de speeltijden van de poulewedstrijden steeds aan het einde van de middag zijn, wordt er voor belangstellenden een wisselende maaltijd geserveerd.

“Tijdens de eerste wedstrijd trakteer ik de aanwezigen in de rust op een gratis kop soep met stokbrood”, aldus dorpshuisexploitant Frank de Jong. “Op die manier hoop ik zoveel mogelijk mensen te kunnen enthousiasmeren om, ondanks de ietwat vroege speeltijden, samen het WK te komen kijken.”

Rondje Schrobbelèr
Gelijk aan voorgaande EK- en WK-toernooien geeft Frank bij ieder doelpunt van Oranje ook een rondje Schrobbelèr weg. “Die traditie houd ik graag in ere.”

De eerste wedstrijd, Nederland tegen Senegal, wordt uitgezonden op maandag 21 november en vangt aan om 17.00 uur. Het café is geopend vanaf 16.30 uur. Aanmelden is niet verplicht, maar voor liefhebbers van een kop soep wel gewenst (horecadelier@outlook.com).