Nieuwsbericht

Meedenken over de toekomst van Puiflijk

De gemeente gaat samen met inwoners aan de slag in Puiflijk. De gemeenteraad van Druten stemde onlangs in met het plan van aanpak voor de integrale aanpak in Puiflijk. Dat betekent dat de gemeente een plan gaat uitwerken om het wonen in Puiflijk toekomstbestendig te maken. De gemeente vraagt inwoners van Puiflijk om hun wensen en ideeën te delen; dat kan tijdens een bijeenkomst op 15 mei aanstaande in Dorpshuis De Lier.

Naast Puiflijk worden ook de andere kernen van de gemeente aangedaan tijdens de zogenoemde dorpentour. Medewerkers van de gemeente gaan tijdens deze bijeenkomsten met inwoners in gesprek. Zo wordt maandag gesproken over wat er fijn is aan Puiflijk? Wat men moet doen om dat zo te houden, maar ook wat anders of beter kan. Verder komt de gemeente graag te weten welke dromen inwoners hebben voor Puiflijk.

De dorpsbijeenkomst vindt plaats van 19.00 tot 21.30 uur. Iedereen is welkom. Wie aanwezig wil zijn, wordt gevraagd een e-mail te sturen naar druten2040@druten.nl met als onderwerp van de e-mail ‘aanmelding dorpsbijeenkomst Puiflijk’. Geef daarbij ook aan met hoeveel personen u komt.