Nieuwsbericht

Topscheidsrechter Bas Nijhuis te gast bij SCP

Internationaal topscheidsrechter Bas Nijhuis geeft op vrijdagavond 26 mei een interactieve lezing tijdens de eerste editie van Sponsor Café Puiflijk; een initiatief van voetbalvereniging SCP voor alle sponsoren, leden, vrijwilligers en supporters die de club een warm hart toedragen.

De uit Enschede afkomstige Bas Nijhuis is nationaal en internationaal scheidsrechter. Al op vroege leeftijd blijkt dat Nijhuis talent heeft, al vanaf zijn vijftiende fluit hij officiële wedstrijden. Dit heeft hij altijd als zijn grote passie gezien en er alles voor opzij gezet. In 2005 floot hij zijn eerste wedstrijd in het betaalde voetbal. Al snel werd hij één van de topscheidsrechters van Nederland. In 2011 debuteerde Nijhuis in de Champions League bij Olympiakos – Borussia Dortmund en floot later een grote reeks topwedstrijden, waaronder een groot aantal (kwalifcatie-)interlands.

Spraakmakend boek
In het spraakmakende boek “Niet zeiken, voetballen!” (oktober 2017) neemt Nijhuis de lezer mee op een even avontuurlijke als hilarische reis achter de schermen van arbitrage, met kostelijke anekdotes over wereldtoppers als Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo en Luis Suárez.

Naast de lezing van Bas Nijhuis is er ook live muziek. Kaartjes à 5 euro per stuk zijn verkrijgbaar via deze link. Iedereen (18+) die SCP een warm hart toedraagt is van harte welkom.

Fotobewerking; Basnijhuis.nl