Nieuwsbericht

Puiflijkse kermis uitgebreid met jeugdavond

Nu café-zaal De Linde gesloten is, verhuist de jaarlijkse kermis naar het dorpshuis. Een mooi moment om het jaarlijkse dorpsfeest een impuls te geven, zo meende dorpshuisexploitant Frank de Jong. Op zijn initiatief kwam een groep actieve dorpsbewoners de afgelopen tijd verschillende keren bij elkaar om samen na te denken over een nieuwe invulling van de Puiflijkse kermis.

Een van de uitkomsten van de avonden die hij belegde, was dat er behoefte is aan een avond speciaal voor de dorpsjeugd. “En dus komt die er”, vertelt Frank trots. “Op vrijdagavond 21 oktober trapt de jeugd het kermisweekend af met een eigen feestavond voor iedereen vanaf 16 jaar. De bekende dj Matte Frazzie staat die avond achter de draaitafels.”

Liveband
Op zaterdagavond staat een ouderwets gezellige kermisavond op het programma met de liveformatie Dreamcast, een driekoppige coverband die reeds menig feesttent in de regio ‘plat’ speelde. Zondagmiddag staat duo Inmost op de planken.

Meer informatie over het kermisprogramma valt te lezen in de nieuwste uitgave van Dorpskrant Puiflijk die op 12 september verschijnt.