Nieuwsbericht

SCP bruist van sportieve activiteiten dit weekend

Er is aankomend weekend van alles te beleven op de sportvelden van voetbalvereniging S.C.P. Op vrijdagavond wordt om 19.00 uur ‘afgetrapt’ met het jaarlijkse bedrijventoernooi, op zaterdag is het welbekende Wim van de Geijn toernooi terug van weggeweest voor de jeugd tot 13 jaar.

Maar liefst twaalf teams van verschillende lokale bedrijven gaan tijdens het bedrijventoernooi de sportieve strijd met elkaar aan. Aansluitend is er een gezellige afterparty met dj Edwin Meeuwsen.

Terug van weggeweest
Op zaterdag kunnen de jeugdspelers, van de mini’s tot de JO13, hun hart ophalen tijdens het Wim van de Geijn-toernooi. Het toernooi, vernoemd naar wijlen SCP-icoon Wim van de Geijn, werd een vijf jaar niet gehouden maar is nu dus terug van weggeweest.

“Naast wedstrijden met gemixte teams zijn er allerhande leuke en sportieve activiteiten”, vertelt Jesper Smit namens de organisatie. “Zo kan de jeugd penalty’s schieten, is er een springkussen, stormbaan, lasergame-arena en snelheidsmeter.”

De weersvoorspellingen lijken bijzonder goed voor beide activiteiten en dus is, naast de kantine, ook een gezellig terras ingericht. “Daar is iedereen van harte welkom”, besluit Jesper, “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.”