Nieuwsbericht

SCP verloot drie ‘all-inclusive’ musicalarrangementen

Om geld in te zamelen voor de jaarlijkse Family & Friends dag hebben Daniëlle, Elles, Pamela, Tamara en Diane – binnen de Puiflijkse voetbalvereniging beter bekend als de ‘SCP Family & Friends crew’, een wel heel bijzondere actie opgezet. Met een ‘Super Loterij’ zijn voor deelnemers namelijk bijzondere prijzen te winnen, waaronder drie keer een all-inclusive uitstapje naar de musical Hij Gelooft in Mij (in Theater Carré) of TINA – De Tina Turner Musical l (in het Beatrix Theater).

‘Naast toegangskaarten voor één van de musicals krijgen de winnaars een bijpassend welkomstbuffet en een hapje en drankje tijdens de pauze’, aldus Tamara namens de organisatie. ‘Als klap op de vuurpijl is er na afloop van de show een mogelijkheid tot een ‘Meet and Greet’ met de castleden’, vult Daniëlle aan.

Naast de musicalarrangementen zijn er verschillende andere prijzen te winnen. De trekking vindt plaats tijdens het Bedrijventoernooi op 24 juni. Loten zijn verkrijgbaar via tel. 06-37562965 à 5 euro per 3 stuks.

Foto: scène uit de musical Hij Gelooft in Mij. (Joris van Bennekom).