Nieuwsbericht

Tijssen opent tweede vestiging in Heesch

Eind september opent Tijssen uw Versspecialist een tweede vestiging in de voormalige winkel van Smits Good Food aan het Dorp 44 in Heesch. Net als in Puiflijk worden in het kersverse filiaal, naast groenten en fruit, ook delicatessen en versproducten zoals maaltijden, soepen en salades verkocht.

In 1990 begon Jan-Willem Tijssen in Puiflijk een kleine groentewinkel in de voormalige boerderij van Worsseling aan de Kerkstraat. In de decennia die volgden breidde hij zijn bedrijf, samen met zijn vrouw Marie-José en compagnon Bob van den Hark, uit tot een toonaangevende verswinkel en regionale speler op het gebied van ambachtelijke maaltijden.

Derde overname
Om te kunnen blijven groeien werden onlangs al de maaltijdenservices van De Gasterije in Oosterbeek en Heufs in Boven-Leeuwen overgenomen. Met de aankoop van Smits Good Food in Heesch is de derde overname in korte tijd een feit. Anne Brands, die lange tijd in de Puiflijkse vestiging werkte, krijgt straks de dagelijkse leiding over het Brabantse filiaal. Momenteel wordt de winkel grondig verbouwd.

Foto: de winkel van Smits Good Food waar binnenkort Tijssen uw Versspecialist opent. (Bron: Google Maps)