Nieuwsbericht

Voor de tiende keer samen aan de kook

Zaterdag 26 augustus vindt alweer de tiende editie van het culinaire evenement Puiflijk aan de Kook plaats. De inschrijving voor het jubileumjaar is inmiddels gestart en iedereen woonachtig in Puiflijk is welkom om mee te doen.

Dat werkt als volgt. De inschrijving gaat in principe per koppel, al zijn mensen die zich individueel willen aanmelden ook van harte welkom, meldt de organisatie. Ieder koppel verzorgt op het eigen adres in Puiflijk één gerecht. Dat kan een voorgerecht zijn, een hoofdgerecht, of het dessert. Wát ze koken bepalen de deelnemers zelf, zij zijn chef in hun eigen keuken. Van dat gerecht genieten ze vervolgens niet alleen, maar samen met twee andere koppels.

Na elk gerecht lopen of fietsen deelnemers naar het volgende adres dat hen door de organisatie is doorgegeven. Wie het voorgerecht maakt, eet de tweede en derde gang dus niet thuis. Iedereen tafelt op drie verschillende adressen met steeds andere dorpsgenoten; een ideale manier om elkaar (nader) te leren kennen. Ter afsluiting is er een afterparty bij De Lier (vanaf 21.30 uur) met muziek van dj Jarno, ook niet-deelnemers zijn daarbij van harte welkom.

Opgeven kan nog tot maandag 26 juni via puiflijkaandekook@gmail.com.