Nieuwsbericht

Arezzo presenteert Muzikale Tijdmachine

Muziekvereniging Arezzo neemt Puiflijk zaterdag 16 maart mee in een muzikale tijdmachine. Die begint in de jaren 60 en eindigt in de zero’s. De avond begint om 20.00 uur in dorpshuis de Lier en de entree is gratis.

Een jaar geleden heeft muziekvereniging Arezzo een andere weg ingeslagen. De muzikanten brengen nu geen traditionele fanfaremuziek meer ten gehore, maar hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om een nieuw repertoire op te bouwen met muziek van alle tijden.

Tijdens de kermiskoers en dorpskerstborrel liet ‘Arezzo 2.0’ al eens van zich horen. Maar 16 maart verzorgt de vereniging voor het eerst een avondvullend programma in haar nieuwe stijl, met muziek uit de jaren 60 tot aan de zero’s. Het orkest zal die zaterdag optreden samen met een zangeres. En er mag natuurlijk ook gedanst worden op de nummers van Tina Turner, Frankie Valli, Coldplay en Earth, Wind & Fire.

Iedereen is van harte welkom. Naast de muziek is er die avond ook een loterij met, zo belooft de vereniging, leuke en ludieke prijzen.