Nieuwsbericht

Inschrijven maar: de Pubkwis komt er weer aan

Ook dit jaar staat de Puflukse Pubkwis weer op de kalender. De achtste editie vindt plaats op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober in dorpshuis De Lier. De inschrijving start zondag 16 juni stipt om 17.00 uur.

Beide quizavonden in oktober beginnen om 19.00 uur. Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar. Iedereen mag één team opgeven, dat bestaat uit drie tot maximaal vijf spelers. Meedoen kost 4 euro per persoon, inclusief een kopje koffie of thee en wat lekkers. De inschrijvingskosten dienen vooraf via een tikkie te worden voldaan.

Voorkeur opgeven
Aanmelden kan door te mailen naar pufluksepubkwis@gmail.com, met in de mail de naam van het team, het aantal spelers, een mobielnummer en indien van toepassing voorkeur voor de vrijdag- of zaterdagavond. Met deze voorkeur proberen de organisatoren rekening te houden bij het maken van de indeling, maar zij bieden geen garanties. Een team dat geen voorkeur opgeeft, heeft een grotere kans om mee te kunnen doen.

Mails met inschrijvingen die te vroeg binnenkomen, dus al vóór 16 juni om 17.00 uur, zullen niet in behandeling worden genomen. Iedereen ontvangt binnen een week een bevestiging van deelname.